Frigo Food Transport
loading...
OTKRIJ
SKROLAJ

Algida – Najbolji Sladoledi u Hrvatskoj

Algida – Najbolji Sladoledi u Hrvatskoj

O Algidi

Algida logo sladoled distribucija
Algida logo

Algida je sinonim za najbolji sladoled u Hrvatskoj. Osnovana prije više desetljeća, Algida je postala nezaobilazno ime u svijetu sladoleda. S posvećenošću kvaliteti i inovacijama, Algida nudi široku paletu okusa i tekstura koje zadovoljavaju i najzahtjevnija nepca.

Povijest Algide

Algida je započela svoju priču u Italiji, a ubrzo se proširila po cijeloj Europi. Njihova misija od samih početaka je bila pružiti najbolje sladolede koristeći najkvalitetnije sastojke. Danas, Algida je poznata po svojoj tradiciji i izvrsnosti u proizvodnji sladoleda.

Kvaliteta i Standardi Proizvodnje

Algida posvećuje veliku pažnju kvaliteti svojih proizvoda. Svaki Algida sladoled prolazi stroge kontrole kvalitete kako bi se osigurala vrhunska kvaliteta. Korištenje prirodnih sastojaka i inovativnih tehnologija u proizvodnji jamči da svaki zalogaj Algida sladoleda bude poseban doživljaj.

Raznolikost Okusa

Algida nudi širok spektar okusa koji zadovoljavaju različite preferencije potrošača. Bilo da preferirate klasične okuse poput vanilije i čokolade, ili avanturističke kombinacije poput manga i maline, Algida ima nešto za svakoga. Najbolji sladoledi su upravo oni koji mogu zadovoljiti sve ukuse, a Algida to uspijeva savršeno.

Prisutnost u Zagrebu

Algida sladoledi dostupni su u mnogim trgovinama i supermarketima diljem Zagreba. Ako tražite Algida sladoled u Zagrebu, možete biti sigurni da ćete ga pronaći u svojoj lokalnoj trgovini. Posjetite nas i uvjerite se zašto su naši sladoledi najbolji.

Zašto Odabrati Algidu?

  • Kvaliteta sastojaka – Koristimo samo najbolje sastojke.
  • Širok izbor – Nudimo raznolike okuse za sve generacije.
  • Dostupnost – Naši proizvodi su lako dostupni u trgovinama.
  • Tradicionalna receptura – Naši recepti temelje se na dugogodišnjoj tradiciji.

Algida Hrvatska Facebook link!

Kontaktirajte Nas

Ako imate bilo kakva pitanja ili trebate više informacija o našim proizvodima, slobodno nas kontaktirajte:

Ponuda Algida Sladoleda

Algida sladoled je sinonim za kvalitetu i raznolikost okusa. Naša ponuda uključuje širok spektar proizvoda koji zadovoljavaju sve ljubitelje sladoleda. U nastavku, istražite našu ponudu i pronađite savršen Algida sladoled za svaku priliku.

Frigofood face banner

Čašice Algida Sladoleda

Algida čašica sladoleda pruža savršen užitak za trenutke kada želite nešto slatko i osvježavajuće. Naše čašice dolaze u različitim okusima, uključujući klasične favorite poput vanilije, čokolade i jagode, kao i inovativne kombinacije koje će vas oduševiti.

  • Vanilija: Klasičan i uvijek popularan izbor.
  • Čokolada: Bogat i kremast okus za prave ljubitelje čokolade.
  • Jagoda: Osvježavajući okus ljeta.
  • Mix Okusa: Kombinacija nekoliko okusa u jednoj čašici.

Korneti Algida Sladoleda

Naši Algida korneti savršen su spoj hrskavog korneta i bogatog sladoleda. Idealni su za uživanje u pokretu ili kao slatki zalogaj u bilo koje doba dana.

  • Algida Cornetto: Klasičan kornet s bogatim okusom.
  • Algida Kornet od Čokolade: Kornet pun čokolade za one koji vole intenzivan okus.
  • Algida Kornet od Vanilije: Lagani i kremasti vanilija kornet.
  • Specijalni Okusi: Sezonske ponude i limitirane serije.

Obiteljska Pakiranja Algida Sladoleda

Za obiteljske trenutke ili veća okupljanja, tu su naša obiteljska pakiranja Algida sladoleda. S bogatim okusima i velikim pakiranjima, savršeni su za dijeljenje.

  • Čokoladna Fantazija: Veliko pakiranje sladoleda s bogatim okusom čokolade.
  • Vanilija i Karamela: Savršena kombinacija za ljubitelje slatkog.
  • Voćni Mix: Različiti voćni okusi u jednom pakiranju.
  • Specijalna Izdanja: Limitirane serije s posebnim okusima.

Zašto Odabrati Algida Sladoled?

Algida sladoledi poznati su po svojoj kvaliteti i inovativnosti. Naša misija je pružiti vam najbolje okuse i iskustva. Svi naši proizvodi napravljeni su od najkvalitetnijih sastojaka, pažljivo biranih kako bi osigurali vrhunski okus i zadovoljstvo svakog zalogaja.

Najtraženiji Okusi

Na temelju popularnosti, naši najtraženiji okusi uključuju vaniliju, čokoladu, i jagodu. Ovi klasični okusi uvijek su dobar izbor za svaku priliku.

Carte d'Or Frigo Food algida
Carte d’Or Frigo Food

Novosti i Recepti

Pratite naše novosti i recepte kako biste bili u tijeku s najnovijim proizvodima i inspiracijama za uživanje u Algida sladoledima. Naši recepti uključuju kreativne ideje kako koristiti naše sladolede u desertima i napicima.

Bez obzira tražite li osvježenje za vrući ljetni dan ili slatki zalogaj nakon večere, Algida sladoled nudi nešto za svakoga. Posjetite nas i otkrijte zašto smo najbolji izbor za sve ljubitelje sladoleda.

Uvod u Istaknute Algida Proizvode

Algida je sinonim za kvalitetne sladolede koji donose osvježenje i užitak svakom zalogaju. Među najpoznatijim Algida proizvodima ističu se Algida Magnum i Algida Cornetto, koji su omiljeni među ljubiteljima sladoleda diljem svijeta.

Algida Magnum

Algida Magnum predstavlja vrhunac užitka. S bogatim čokoladnim premazom i kremastom unutrašnjošću, Magnum sladoled je pravi izbor za sve koji žele luksuzno iskustvo. Najtraženiji okusi uključuju:

  • Magnum Classic – Klasični okus koji nikada ne izlazi iz mode.
  • Magnum Almond – Kombinacija badema i čokolade za poseban užitak.
  • Magnum White – Sladoled s bijelom čokoladom za one koji vole nešto drugačije.

Algida Cornetto

Algida Cornetto sladoledi su savršeni spoj hrskavog korneta i bogatog punjenja. Idealan su izbor za svakodnevno osvježenje. Popularni okusi uključuju:

  • Cornetto Classico – Klasični kornet s vanilijom i čokoladom.
  • Cornetto Choco – Kornet s bogatim čokoladnim punjenjem.
  • Cornetto Strawberry – Osvežavajući kornet s okusom jagode.

Nutritivne Informacije

Svi Algida proizvodi pažljivo su napravljeni kako bi pružili vrhunski užitak bez kompromisa po pitanju kvalitete. Nutritivne vrijednosti su jasno označene na pakiranju, omogućujući vam da birate prema svojim preferencijama i potrebama.

Ben jerry Frigo food
Ben jerry Frigo food

Zašto Odabrati Algida

Algida nije samo sladoled, već iskustvo koje ćete pamtiti. Odabir Algida sladoleda znači odabir kvalitete, inovacije i zadovoljstva. Naša ponuda je prilagođena svim uzrastima i ukusima, s ciljem da svaki zalogaj bude poseban.

Kontaktirajte nas za distribuciju sladoleda

Bilo da ste ljubitelj Algida Magnuma ili preferirate Algida Cornetto, sigurni smo da će naši proizvodi ispuniti sva vaša očekivanja. Posjetite nas i uvjerite se sami zašto je Algida prvi izbor za sladoled u Hrvatskoj.

Pošalji upit

FRIGO
Zatvori